Sunday, April 4, 2010

Membe aku dan akad nikah

Di satu malam bertarikh 5 April 2010, aku and Murni tinggal berdua je kat umah. Dak2 umah kitorang yang len semua balik umah. Cuti seminggu revision week. Tengah boring2 tu, Murni pun ngan ringan tangan mencapai buku nota pink membe umah kitorang yang lagi sorang ni. Aini name beliau. Selak pnyer selak buku Aini. Tibe2 Murni tergelak. Pastu panggil aku suh tgk kat page membe aku ni. Maka, kitorang pun jumpa la harta karun ni. Jeng jeng...


Buku nota membe aku ni cam ABC campur. Semua note subjek ade dlm tu. Aku pun tak expect bende ni tercampak kt dlm tu. Aini, ko da plan kad kawen ker!!! Hahahahaha. Adoyai. Tergelak giler aku ngan Murni bace bende ni weyh. Aku siap hentak2 kaki mase gelak menambah effect. Membe aku siap letak tempat kosong utk name future husband yang dier tak tawu sape. Orang tulis nota time kelas, membe aku leh wat planning kad kawen dier lak mase kelas. Hihi.

and and....

Siap ade peta umah lagi kat atas tu!!! Hua3

2 comments:

noraini azhari said...

fiza!!!kureng btol..ni zmn dulu2 la..pdm2..malu ngat aih..

hafiza said...

aku x mo padam.. bwek!!
huhu