Sunday, April 11, 2010

Tak dapat dikesan??

Well..

Nak dekat setahun aku menyepi kan diri.. Bawak diri ke tempat org. Merantau. Eceh!! Ayat nak power .And nak dekat setahun jgk la aku menyepikan diri dr dunia siber ni. Ala-ala kembali ke zmn batu arr kan. Myspace, Fb, blog. Semua aku stop. K.l pun aku jejak 2-3 kali je setahun aku hilang neyh.

And skang aku dah active kan balik Fb aku. Jmpe membe2 lame and org2 penting yg penah berkaitan dalam hidup aku. And aku sgt la bajet mereka-mereka dah delete aku dr hard disk otak derang tuh kan. And tak sangka, respon-respon tu kebanyakan nyer lebih kurang cam ni..

"Fiza, mane ko ilang!!! Aku rindu ko"
"Ko gi mane neyh?? Salu ilang2."
"Weyh, aku cari ko lame tawu x. Mane ko ilang?"



Hurm...




Aku..
Sgt..
Appreciate..
Mereka-meeaka ni...


Thanks ya guys!!! =D


Taching gak. Ingt gi derang kat aku rpenyer... And there's one particular person. He also said that he searched for me and never forget bout me. I don't know whether what he said to me is true or not. And dier tak marah. =) Tu pun dah sgt menghepy kan aku. Hihi.



Jap. Hilang yer?? Nape aku wat mcm tu??



Hurm...



Maybe aku ni jenis yang tak reti manage masalah sendiri. And menghilang kan diri satu-satu nyer cara utk aku selesai kan mslh. Mmg tak bagus tol tindakan aku tu. Tapi nak wat cm mane. Aku mampu wat cam tu jer kot.


Agak-agak aku hilang lg lepas ni mesti org fed up tak cari-cari aku dah kan.


Well, hopefully, tabiat and hobi aku yg ske hilang-hilang tu aku buang la jauh-jauh lepas ni


Sorry sbb aku ade hobi yang pelik ni.

2 comments:

MURNI MASLAN said...

wehhh..blog ang di landa patgogenism ker??

paRK^hyUN^fiQ said...

aku x kisah pon..
kakakakaka...